Obsah jodu ve výkalech krav - Srb, Josef (Jihočeská univerzita, 2007)
Obsah jodu ve výkalech. Byla zjištěna hodnota od 430 {±} 142,4 {µ}g {•} kg-1 do 6182,5 {±} 2625,6 {µ}g {•} kg-1 sušiny a průměr 2299,2 {±} 884,3 {µ}g . kg-1 sušiny. Závislost mezi obsahem jodu ve výkalech a příjmem jodu byla nízká. Životní prostředí nebylo znečištěno.
Content iodine in excrement catle
Keywords: jod; výkaly; skot; krávy; životní prostředí; iodine; excrement; catle; environment