Spotřebitelské chování na trhu potravin - Pohanová, Marta (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce analyzuje nákupní chování spotřebitelů na trhu potravin. V první části se věnuji teoretickým pojmům, které se vztahují k dané problematice. První část dále obsahuje výklad základních pojmů jako je trh, produkt a spotřebitel. V druhé části se zaměřuji na dotazníkové šetření. Zde bylo cílem zjistit, kolik utratí spotřebitel za jeden nákup, jak často potraviny nakupuje a kde nejčastěji nakupuje.
Consumer behavior on the food market
Keywords: Spotřebitel; trh; produkt; potraviny.; Consumer; market; product; food