Stanovení biologického věku u hráčů žákovských a dorosteneckých kategorií HC Motor České Budějovice. - Homolka, Jan (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá stanovením biologického věku u žákovských a dorosteneckých kategorií hokejistů HC Motor České Budějovice.
Determination of the biological age of the players of pupil and youth categories HC Motor České Budějovice.
Keywords: biologický věk; KEI index; vývojová období; lední hokej; biological age; KEI index; development periods; ice-hockey