Analýza nedostatků ve vypovídací schopnosti rozvahy a výkazu zisku a ztráty - Ambrůzová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem práce je stanovit nedostatky, které omezují vypovídací schopnost rozvahy a výkazu zisku a ztráty, tyto nedostatky analyzovat a zpracovat návrh možných řešení, jak tyto nedostatky minimalizovat.
Analysis of deficiencies in the presentation of the balance sheet and profit and loss account
Keywords: rozvaha; výkaz zisku a ztráty; nedostatky; balance sheet; profit and loss account; deficiencies