Hra jako prostředek pro výuku informatiky - Sedlák, David (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce se zabývá použitím počítačové hry ve výuce informatiky na střední škole. Výsledná hra je rozdělená do šesti samostatných úkolů, které souvisí s různými aspekty práce na počítači. V jednotlivých úkolech hry se žáci zabývají sestavením počítače, přihlášením se do operačního systému, orientací v operačním systému, odinstalací a instalací progamu, rozpoznáním bezpečného hesla a korekturou textu. Každá úloha nabízí více variant řešení.
The Computer game as a didactical tool in ICT classes
Keywords: Imagine Logo; počítačová hra; výuka IT; Imagine Logo; computer game; IT training