Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelů potravinářských výrobků v prodejní síti v rámci České republiky - Jindrová, Alice (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem předložené práce je na základě provedeného výzkumného šetření zjistit, podle jakých kritérií lidé nakupují maso a masné výrobky, kolik peněz za ně průměrně utratí a zda preferují konvenční masné výrobky nebo bio masné výrobky.
Comparison of selected qualitative indicators of food products in stores in the Czech Republic
Keywords: zemědělství; maso; masné výrobky; bio-produkty; conventional agriculture; organic agriculture; meat; meat products