Optimalizace systému řízení zásob ve vybraném podniku - Chalupná, Lucie (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá systémem řízení zásob v podniku Edscha Automotive Kamenice, s. r. o. V teoretické části práce je pozornost věnována poznatkům z oblasti logistiky a zásob. Praktická část se zaměřuje na představení společnosti a analýzu zásob pomocí ABC a XYZ analýzy. Práce také obsahuje několik návrhů vedoucích ke snížení vázaného kapitálu v zásobách.
Optimization of inventory management system in selected company
Keywords: zásoby; řízení zásob; logistika; ABC analýza; stocks; inventory management; logistics; ABC analysis