Optimalizace managementu firmy Sever Game Studio s.r.o. - Šímová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce pojednává o návrzích na zlepšení současného stavu managementu softwarové firmy Sever Game Studio s.r.o. a jejich následné implementaci. Teoretická část popisuje základní pojmy z daného odvětví, seznamuje s principy a metodikami řízení organizace, organizačními strukturami, procesní analýzou, kulturou firmy a managementem rizik. Tyto znalosti jsou posléze v praktické části uplatněny ve zvolené společnosti a je vyhodnocena úspěšnost navržených změn. Získané znalosti je pak možné aplikovat v dalších společnostech.
Optimalization of the Sever Game Studio s.r.o. company management
Keywords: optimalizace; proces; informační systém; management rizik; optimization; process; information system; risk management