Marketingová komunikace OC Futurum Kolín - Javůrková, Petra (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem diplomové práce bylo popsat a zhodnotit marketingovou komunikaci OC Futurum Kolín a zjistit, jaké nástroje marketingové komunikace jsou používány. K tomuto účelu byly charakterizovány obecné informace týkající se centra, které následoval popis jeho komunikačního mixu. V rámci práce byl také proveden marketingový výzkum zaměřený na identifikaci typického zákazníka OC Futurum Kolín jako výchozí bod pro efektivní marketingovou komunikaci. Na základě zjištěných výsledků byly navrženy nové nástroje marketingové komunikace, které vhodně doplní již stávající.
Marketing communication of shopping center Futurum Kolín
Keywords: Marketingová komunikace; komunikační mix; marketingový výzkum; Marketing communication; communication mix; marketing research