Systém personální práce ve vybrané neziskové organizaci - Glaserová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce se zabývá systémem personální práce v konkrétní vybrané neziskové organizaci. V teoretické části jsou přiblíženy jak neziskové organizace, tak i personální práce a management s motivací. Cílem práce je popsat a zhodnotit systém personální činnosti v neziskové organizaci Ledax o. p. s. Práce slouží jako případová studie využitelná pro všechny zájemce o problematiku neziskových organizací.
The personnel work in the non-profit organization
Keywords: neziskový sektor; personální práce; Ledax o. p. s.; nonprofit sector; human resources; Public Benefit Organization Ledax