Etický kodex zaměstnance Českých drah a.s. a jeho uplatňování v komunikaci - Hrdinová, Naděžda (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na téma Etického kodexu zaměstnance Českých drah a.s. a jeho uplatňování v komunikaci. Teoretická část zpracovává problematiku etiky, etického kodexu, komunikace a popis společnosti České dráhy. V praktické části jsou analyzovány a interpretovány poznatky z výzkumu, který byl proveden metodou polostrukturovaného rozhovoru. Cílem praktické části je zjištění, jak velké povědomí mají zaměstnanci Českých drah o etickém kodexu společnosti, jak se jím řídí a uplatňují jej.
Ethical code of Czech railways Inc. employee and their application in communication
Keywords: etika; etické chování; etický kodex; České dráhy a.s.; zaměstnanec; zákazník; komunikace; ethics; ethical behavior; ethical code; Czech Railways Inc; employee; customer; communication