Problematika tišení bolesti u dětí předškolního věku - Abrmanová, Michaela; Olišarová, Věra; Schönbauerová, Andrea; Tóthová, Valérie (Ambit Media, 2020)
Článek uvádí definici bolesti a zabývá se věkovými odlišnostmi ve vnímání a prožívání bolesti v dětském věku, možnostmi hodnocení bolesti a nefarmakologickými způsoby léčby bolesti u dětí.
Problematics of pain reduction in preschool age children
Keywords: bolest u dětí, hodnocení, měření; pain in children; assessment; measurement