Efektivní komunikace se seniory - Poncarová, Ester (Jihočeská univerzita, 2008)
Má bakalářská práce se nazývá efektivní komunikace se seniory. Cílem bakalářské práce je popsat komunikaci, její druhy a základní principy a zásady efektivní komunikace, dále pak popsat komunikaci se seniory trpící syndromem demence. Dalším cílem je zjistit, zda pracovníci v domovech pro seniory (DpS) znají a používají zásady a principy efektivní komunikace.
Effective communication with seniors
Keywords: Domovy pro seniory (DpS; efektivní komunikace; pracovníci v DpS; senioři; zásady a principy efektivní komunikace.; The senior houses; the effective communication; workers in the senior houses; seniors; the basic principles of the effective communication.