Kvalifikační a věková struktura fotbalových rozhodčích v kraji Vysočina - Petr, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se zabývá zjištěním kvalifikační a věkové struktury fotbalových rozhodčích v kraji Vysočina. Výzkumu se zúčastnili okresní fotbalové svazy a krajský fotbalový svaz Vysočina a byl uskutečněn v podzimí části fotbalové sezony 2008/2009. Výsledky jsou zaznamenány formou tabulek a grafů, aby je bylo možné vyhodnotit a získat z nich potřebné údaje pro vyhodnocení. U výzkumu byla použita pro sběr dat dotazníková metoda.
Qualifying and age structure of football referees in the Highland Region
Keywords: fotbal; rozhodčí; kvalifikační licence rozhodčího; věková struktura; football; referee; qualifying referee licence; age structure