Inventarizace dřevin v areálu ZOO Ohrada - Cejnarová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2010)
Účelem bakalářské práce je inventarizace všech dřevin v areálu Zoologické zahrady Ohrada v Hluboké nad Vltavou, se zaměřením na zástupce rodu Quercus v památné aleji, u nichž byly zjištěny základní veličiny jako výčetní tloušťka a výška, dále změřen průměr koruny a určen zdravotní stav. Výsledkem je přehled všech dřevin rostoucích na daném území a plány se zakreslenými dřevinami. U rodu Quercus jsou tabulky se všemi naměřenými hodnotami.
The inventory of trees in the area of the Zoo Ohrada
Keywords: inventarizace; dřevina; měření stromů; Zoo Ohrada; inventory; timber species; measurement of trees; Zoo Ohrada