Diagnostika automobilu - Hrdina, Jan (Jihočeská univerzita, 2014)
V diplomové práci se věnuji opravárenství a diagnostice automobilů v oboru Automechanik a Autotronik. Zaměřuji se na historii těchto oborů a historii autoopravárenství. Dále se věnuji technologickým postupům v autoopravárenství a moderním výukovým prostředkům. Cílem je seznámit s možnostmi práce s moderní diagnostickou technikou a představit jednotlivé diagnostické přístroje. V praktické části se věnuji konkrétním závadám na automobilech, jejich diagnostice a následnému odstranění.
Car diagnostics
Keywords: automobil; diagnostika; diagnostické přístroje; závady na automobilech; car; diagnostics; diagnostic machines; car defects