Technické zhodnocení možných konstrukčních řešení pro robotickou ruku - Pajtinka, Martin (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá technickým zhodnocením možných konstrukčních řešení pro robotickou ruku, ta by měla sloužit jako obsluha dojícího automatu. Práce byla vypracována v programu SolidWorks, který je dostupný studentům Jihočeské univerzity zdarma. Nejprve je popsán samotný modelovací program, následně systémy možného řízení robotických rukou a využití robotů v zemědělství. Ze získaných informací vyplývá porovnání vymodelované konstrukce s již dostupnými dojícími roboty.
Technical evaluation of possible design solutions for a robotic arm
Keywords: modelování; SolidWorks; robotická ruka; automatické dojení; modeling; SolidWorks; robotic arm; automatic milking