Společenstva vážek odvodňovacích kanálů Radovesické výsypky. - Tichánek, Filip (Jihočeská univerzita, 2013)
Na odvodňovacích kanálech byl zjišťován výskyt a habitatové preference ohrožených druhů vážek a jejich společenstev
Dragonfly communities of drainage ditches in Radovesická spoil heap.
Keywords: vážky; post.industriální oblasti; výsypka; ochranářská hodnota; ekologie obnovy; Odonates; post-industrial sites; dump; conservation value; restoration ecology