Výsledky a využití soutěží Kriteria mladých koní - Papoušková, Zita (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce bylo vyhodnotit výsledky chovatelských soutěží Kritéria mladých koní(KMK)a posoudit rozdíly ve výsledcích jednotlivých kategorií koní, výsledky soutěží v jednotlivých oblastech a vyhodnotit výsledky účastníků v KMK po jednotlivých plemenných hřebcích.
Results and use of young horse competition (KMK)
Keywords: skokový kůň; sportovní výkonnost; testace; kontrola užitkovosti; styl; show jumping horse; sport performance; tests; check of efficiency; style