Vývoj webové aplikace pro správu kuchařských receptů - Pucová, Alena (Jihočeská univerzita, 2020)
V první části práce jsou popsány principy webových aplikací, programovací jazyk JavaScript a Typescript. Dále jsou v práci zmíněny JavaScriptové frameworky Angular, React a Vue. Druhá část práce se zabývá samotným vývojem aplikace, která byla vyvinuta pomocí frameworku Angular, dále pak Express, Node a MongoDB. V této části jsou popsány jednotlivé modely a komponenty aplikace.
Development of web application based on cooking recipes
Keywords: Angular; JavaScript; MongoDB; webová aplikace; Angular; JavaScript; MongoDB; webová aplikace