Podnikatelský plán malého podniku - Medková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2007)
Obsahem mé diplomové práce je na základě teoretických a praktických poznatků vypracovaný podnikatelský plán pro Jiřího Hrubeše jako podklad pro založení nového podniku Umělecké truhlářství, řezbářství a restaurátorství, za účelem získání potřebného startovacího kapitálu ve formě bezúročného úvěru z programu podpory START. Získání bezúročného úvěru z programu START zajistí naději na úspěch tohoto projektu a jeho realizaci v budoucnu.
Business Plan of a Small Enterprise
Keywords: Malé a střední podnikání; podnikatel; financování; založení podniku; podnikatelský plán; výroba; umělecké truhlářství; řezbářství; restaurátorství; počáteční kapitál; bezúročný úvěr; program START; Small and medium enterprises; an entrepreneur; financing; establishment of an enterprise; a business plan; production; cabinet-making; wood-carving; renovation; start-up money; interest-free credit; programme START