Karlovy Vary jako lázeňská destinace evropského významu - Fotrová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnocení Karlových Varů jako lázeňské destinace evropského významu, zjištění silných a slabých stránek destinace a porovnání její tržní pozice s vybranými konkurenčními destinacemi. Na základě analýzy silných a slabých stránek destinace byla identifikována konkurenční výhoda a jako podpora prodeje destinace Karlovy Vary byla navržena inovace stávající destinační karty ve dvou variantách.
Karlovy Vary as a European Spa Destination
-
Keywords: lázeňství; lázeňská destinace; tržní pozice; primární nabídka destinace; sekundární nabídka destinace; segmentace; analýzy a výzkum.; spa; spa destination; tourism market; primary destination offer; secondary desti-nation offer; tourism marketing; segmentation; analysis and research.