Tvorba datového modelu vybrané agendy ekonomického informačního systému podniku - Boháč, Jiří (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a návrhem informačního systému, který umožní skladovou evidenci. Čtenář je seznámen s rozdělením informačních systémů na jednotlivé komponenty jako je CRM, ERP, SCM a MIS. V práci jsem se hlavně soustředil na podrobnou analýzu skladové evidence a z této analýzy vytvořit konceptuální a logický model. Za závěr jsem vytvořil jednoduchou aplikaci, která umožňuje evidenci zákazníků, dodavatelů, příjmů a výdejů ze skladu.
Creation of the data model of the selected business information system agenda
Keywords: Řízení vztahů se zákazníky; plánování podnikových zdrojů; řídící informační systém; řízení dodavatelského řetězce; Diagram vztahů mezi entitami; strukturovaný jazyk dotazů; Visual Basic pro aplikace; knihovna dynamických odkazů; Customer Information System; Customer Relationship Management; Enterprise Resource Planning; Management information system; Supply Chain Management; Entity-relationship diagram; Structured Query Language; Visual Basic for Applications; Dynamic-link library