Provedení vybraných činností vykonávaných v rámci revize katastru nemovitostí - Kolářová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce se zaměřuje na problematiku revizí údajů katastru nemovitostí. Začátek práce je věnován stručnému shrnutí pozemkových evidencí, od historických po současné. Dále práce řeší provedení revize údajů katastru nemovitostí na území Ratibořských Hor. Pozornost diplomové práce je věnována především na zjištění nesouladu v geometrickém určení stavebních objektů. V závěru práce se nachází statistické vyhodnocení zjištěných údajů.
Execution of selected activities performed within the revision of the real estate cadastre
Keywords: revize; katastr nemovitostí; nesoulad; revision; real estate cadastre; differences