Strategické řízení a možnosti jeho uplatnění ve vybraném zemědělském podniku - Troubil, Martin (Jihočeská univerzita, 2008)
V teoretické části jsem se zabýval popisem vývoje a významu strategického řízení . V praktické části jsem se zabýval analýzou vybraného zemědělského podniku AGRO Vodňany a.s. s použitím metod strategického řízení. Dále jsem navrhl ohodnocení možných strategií pro vybraný podnik. V poslední části jsem se zabýval možností zlepšení ekonomické situace podniku a řešením byl návrh rekonstrukce a modernizace odchovny prasat.
The strategic management and the possibilities of its enforcement in a particular agronomical company
Keywords: Strategické řízení; Analýza zemědělského podniku; Návrh rekonstrukce; Návrhy možných strategií; Strategic management; Analyses of the agronomical company; The renovation proposal; The proposal of the possible strategies