METODIKA ANIMACE ČÁSTI MUZEJNÍ EXPOZICE - Petrášková, Jiřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zabývá animační metodou seznámení s liturgickými muzejními sbírkovými předměty s ohledem na dětské vývojové etapy. Použité byly metody diskuse,dialog, dramatizace. Vytyčuje své záměry v oblasti výchovně " etické a poznávací.
The methodology of the animation of parts of the exhibition
Keywords: animace; cíl; záměr; poznávání; diskuse; dialog; animation; aim; intention; learning; discussion; dialog