Možnosti využití artefiletických činností v mateřské škole - Hobzová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi využití artefiletiky v mateřské škole a vývojem prosociálních vztahů mezi dětmi v průběhu artefiletických činností. Cílem bakalářské práce je uskutečnění artefiletických činností, následné popsání průběhu těchto činností a zjištění, jaký vliv mohou mít artefiletické činnosti na rozvoj prosociálnosti u předškolních dětí. Praktická část je zaměřena na použité metody při výzkumné studii a to na kvalitativní výzkum, metodu rozhovoru a pozorování. Dále budou popsány artefiletické činnosti, jejich realizace a vyhodnocení.
Possibilities of art philetic activities in Kindergarten
Keywords: artefiletika; předškolní dítě; prosociálnost; artefiletics; preschool child; prosociality