Rekreační potenciál vodní nádrře Orlík pro vodní plavbu Oblast výzkumu Podskalí - Marina Orlík - Hudák, Jakub (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zaměřuje na kapacitní potenciál a vytíženost nejatraktivnějšího úseku vodní nádrže Orlík z hlediska vodní plavby. Rozsah této práce se zabývá úsekem Podskalí Marina Orlík. Cílem práce je zjištění aktuálního využití Orlíku pro vodní plavbu, infrastruktury a kapacitního potenciálu ve spojitosti s investicí Evropské unie do splavnosti vodního toku Vltava.
Recreational potential of Orlík dam for water navigation Research area: Podskalí - Marina Orlík
Keywords: Potenciál cestovního ruchu; vodní plavba; vodní nádrž Orlík; infrastruktura; Tourism potential; navigation; Orlík dam; infrastrukcture