Možnost implementace systému ISO 14000 a jeho vliv na kvalitu vody v Mlýnské stoce v intravilánu města České Budějovice - Jelínková, Petra (Jihočeská univerzita, 2013)
Předmětem této bakalářské práce bylo po dobu celého roku 2012 každý druhý měsíc odebírat vzorky vody z Mlýnské stoky. Bylo odebráno celkem 18 vzorků u kterých byla v laboratoři Teplárny a.s. Novohradská 32 v Českých Budějovicích provedena analýza. U těchto vzorků bylo zjišťováno znečištění, vzniklé při průtoku Mlýnské stoky intravilánem Českých Budějovic.
The possibility of implementation of ISO 14000 and its impact on water quality in the "Mlýnská stoka" in České Budějovice
Keywords: Mlýnská stoka; intravilán; vzorky; Mill sewer; urban; samples