Morale sessuale tra Giovanni Paolo II e Zygmunt Bauman - Zanolli, Mariano (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato diplomová práce se bude zabývat diskuzí o sexuální morálce. Budou představeny pohledy dvou postav, sv. Jana Pavla II. a Zygmunta Baumana, porovnáný mezi sebou a rozebráný různé rozdíly.
Sexual morality between to John Paul II and Zygmunt Bauman
Keywords: morale sessuale; Giovanni Paolo II; Zygmunt Bauman; uomo; donna; Dio; amore.; sexual morality; John Paul II; Zygmunt Bauman; man; woman; God; love.