Analýza služeb ve vybrané obci - Silná, Jiřina (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce " Analýza služeb ve vybrané obci " je analýza veřejných služeb a jejich kvality v obci Lišov a návrh možných změn a zlepšení s ohledem na potřeby obyvatel obce. Analýza způsobu poskytování místních veřejných služeb v obci Lišov je charakterizována v praktické části. Pro zjištění současného způsobu poskytování služeb byl sestaven dotazník. Tento dotazník byl zaměřen na knihovnu, základní školu, veřejnou zeleň a vzhled obce, sběr a svoz komunálního odpadu a veřejné osvětlení. Z dotazníku byla vytvořena zhodnocení možných změn stávajícího způsobu poskytování konkrétních místních služeb.
Analysis of services in a selected village
Keywords: služby; veřejné služby; obec; kvalita; veřejná zakázka; partnerství veřejného a soukromého sektoru; services; public services; municipality; quality; public contract; public private partnership