Standardy kvality sociálních služeb v domovech pro seniory - Kropíková, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce si klade za cíl zjistit u poskytovatelů služby domov pro seniory způsob, jak vytvářejí a zavádějí Standardy kvality do poskytování péče prostřednictvým svých zaměstnanců. V práci jsou charakterizovány všechny Standardy kvality, které jsou poskytovatelům sociálních služeb dány zákonem a které jsou i jedním z důležitých kritérií hodnocení sociální služby.
Standards qualities social services in rest home.
Keywords: standardy kvality; domov pro seniory; individuální plánování; klíčový pracovník; osobní cíl; Quality Standards; senior home; individual planning; key worker; personal goal