Řízení zásob v mlékárenském průmyslu - Horák, Pavel (Jihočeská univerzita, 2008)
Analýza stavu a pohybů zásob u vybrané mlékarenské sortimentní skupiny (tavené sýry) a návrh opatření ke snížení vázanosti kapitálu v zásobách a zvýšení úrovně dodavatelských služeb. Analýza sortimentu metodou ABC.
Inventory management in the dairy industry
Keywords: Logistika; výroba; mlékarenský průmysl; zásoby; optimalizace; Logistics; production; dairy industry; stocks; optimalization