Analyzátor komunikace na sériové lince s mikrokontrolérem Atmel AVR - Martínek, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a zpracováním analyzátoru sériové komunikace s použitím jednočipových mikroprocesorů Atmel AVR. Práce popisuje hardwarové a softwarové vybavení potřebné pro výrobu prototypu na platformě Arduino. Zaměřením se orientuje zejména na použití desky Arduino Mega 2560 a její programování v prostředí Arduino IDE.
Communication analyzer on a serial line equipped with the microcontroller Atmel AVR