Odborná praxe ve společnosti Viadeo - Le Meut, Francois (Jihočeská univerzita, 2013)
Autor stručně představil společnost a jejího českého obchodního zástupce. Popsal vlastní průběh praxe, svoji pozici a jednotlivé aktivity, které během praxe vykonával. V závěru se vyjádřil k přínosům z absolvované praxe.
Trainee-ship in the company Viadeo
Keywords: Společnost; český obchodní zástupce; jednotlivé aktivity; přínosy z absolvované praxe; the company; Czech sales representative; the individual activities; the benefits from the completed practice