Agroturistika v okrese České Budějovice - Peterková, Ingrid (Jihočeská univerzita, 2018)
Náplní bakalářské práce "Agroturistika v okrese České Budějovice" je posouzení současného stavu rozličných typů produktů agroturistiky ve světovém měřítku i z pohledu České Republiky. Součástí práce, je také posouzení nabídky agroturistiky v okrese České Budějovice. V závěrečné práci je vypracován projekt agroturistiky a to se všemi aspekty, jaké ji ovlivňují a zatraktivňují.
Rural tourism in České Budějovice region
Keywords: cestovní ruch; agroturistika; nabídka; služby; tourism; agrotourism; offer; services