Respondent (student SŠ) a přírodopisné vzdělání na základní škole - Řeháčková, Ludmila (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce prezentuje vztah studentů k přírodopisnému vzdělání na základní škole nebo nižším stupni víceletého gymnázia a roli, kterou hrála v jejich životě základní škola. Dále zjišťuje důvody oblíbenosti přírodopisu, vztah respondenta k učitelům a k různým typům vyučovacích aktivit. Součástí diplomové práce bylo vytvoření dotazníku a jeho zadání studentům středních škol v Českých Budějovicích. Vyhodnocení zjištěných výsledků bylo provedeno grafickou formou (grafy, tabulky) a pro jasnější porozumění také slovně.
Respondent (high school student) and nature education at primary schoool
Keywords: základní škola; nižší stupeň víceletého gymnázia; dotazník; respondent; přírodopisné vzdělání; primary school; lower secondary school level; questionnaires; respondent; natural education