Systém vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybrané organizaci - Motejlová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na řízení lidských zdrojů, oblast vzdělávání a rozvoje příslušníků Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje. Cílem diplomové práce byla analýza systému vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybraném podniku, identifikace potřeb vzdělávání, návrhy změn a doporučení pro zlepšení řízení této oblasti.
The System of Employee and Development in a selected organization
Keywords: vzdělávání; rozvoj pracovníků; řízení lidských zdrojů; vzdělávací metody; education; development of employees; human resources management; educational methods