Sportovně - regenerační zařízení a jejich význam pro rozvoj cestovního ruchu na Táborsku - Zídková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2008)
Úkolem této bakalářské práce bylo zhodnocení významu vybraného sportovně-regeneračního zařízení a jeho vliv na rozvoj cestovního ruchu na Táborsku. Podkladem pro práci se stala především ekonomická analýza provozu, čerpaná z informací ekonomického oddělení Plaveckého stadionu Tábor a odboru školství, mládeže a tělovýchovy v Táboře.Dalším plnohodnotným materiálem se stalo dotazníkové šetření v terénu, které proběhlo v létě 2007.Rozbor obou analýz ukázal současnou situaci vybraného zařízení a jeho další možnosti pro rozvoj.
Sports-regulation centers and their significance for tourism in the region of Tabor
Keywords: cestovní ruch; regenerační cestovní ruch; služby cestovního ruchu; tourism; tourism of regeneration; the services in tourism