Možnosti využití fyzioterapie v orientačním běhu - Leština, Jakub (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi, které fyzioterapie nabízí v rámci orientačního běhu. Práce obsahuje popis orientačního běhu, některá vybraná odvětví fyzioterapie a dále popisuje nejčastější zranění orientačních sportovců.
Possibilities of using physiotherapy in orienteering
Keywords: fyzioterapie; orientační běh; cvičení; sport; physiotherapy; orienteering; exercise; sport