Dotace a jejich zobrazení v účetnictví - Smolíková, Pavla (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce bylo analyzovat postup při podávání žádostí o dotaci, zhodnotit možnosti jejich získávání a určit zobrazení dotací v účetnictví. Tato práce zahrnuje celý proces získávání dotací ve vybrané společnosti. Byly vybrány konkrétní dotační výzvy, na základě kterých byly zpracovány jednotlivé projekty.Každý projekt byl následně vyhodnocen podle zadaných kritérií.
Grants and their view in accounting
Keywords: Dotace; dotační proces; účetnictví.; Grants; grant process; accounting.