Výuka geometrie s podporou programu Elica DALEST se zřetelem na nonverbální komponenty - Kaňka, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá aplikacemi Elica DALEST, které jsou součástí projektu DALEST (Developing Active Learning Environment for Stereometry), který má za cíl vytvoření vhodného nástroje pro výuku stereometrie. V projektu Elica DALEST je celkem 13 aplikací, tato práce se zabývá sedmi z nich. Cílem práce je vytvoření materiálu pro seznámení učitelů matematiky s možnostmi jednotlivých aplikací. Tento návod bude vytvořen i ve formě video návodů, které naleznete na přiloženém na CD. Dílčím cílem mé diplomové práce je představit vytvořený materiál učitelům v praxi na základních školách.
Teaching Geometry with support from the Elica Dalest with respect to non-verbal components
Keywords: Elica; DALEST; stereometrie; geometrie; matematika; interaktivní výuka; Elica; DALEST; stereometry; geometry; Math; interactive learning