Problematika ošetřovatelské péče o pacienta se schizofrenií - Kohoutová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problémem komunikace se schizofrenním pacientem. Metodou dotazovaní bylo zkoumáno, zda sestry mají dostatek zkušeností v této oblasti a zda mají snahu se v oboru ještě vzdělávat.
Problems with health care of patients with schizophrenia
Keywords: schizofrenie; schizofrenní pacient; psychiatrie; komunikace; sestra; vzdělávání.; schizophrenia; patients