Využití umělé inteligence pro autonomní řízení vozidel - Tupý, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá přínosem autonomního řízení pro rozvíjení dopravy. V práci jsou popsány a vysvětleny základní principy a myšlenky autonomního řízení jako jedné z řešení prostředí a zlepšení dopravních situací v České republice a i ve světě.
Use of artificial intelligence for autonomous driving
Keywords: autonomní vozidla; sdílení automobilu; asistenti; automatizace; autonomní řízení; autonomous vehicles; car sharing; assistents; automation; autonomous control