Inovace výrobkového portfolia ve vybraném podniku - Hlavničková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2009)
V mé bakalářské práci jsem se zabývala inovací výrobků ve firmě KOVO KASEJOVICE. Cílem této bakalářské práce bylo dokázat, že tato inovace bude schopna zvýšit tržní podíl firmy. Nejdůležitější částí mé bakalářské práce byla kapitola návratnosti investic. V tomto bodě jsem porovnávala stávající a budoucí výrobu hranatého potrubí. Z tohoto rozboru tedy vyplývá, že pořizovaná investice bude moci zvýšit prodej a tím zvýšit tržní podíl podniku.
Innovation of the product portfolio in selected firm
Keywords: inovace; konkurence; výrobek; tržní podíl; podnikatelský záměr; Innovation; Competition; Product; Market Share; Business Plan