Pracovní spokojenost - Podroužková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této práce bylo zaměřit se na faktory, které ovlivňují pracovní spokojenost na Okresním soudě v Českém Krumlově, zjistit aktuální stav celkové pracovní spokojenosti, a v případě nespokojenosti navrhnout řešení ke zlepšení stavu. Pro zjištění stavu o pracovní spokojenosti byl navržen dotazník. Bylo zjištěno, že největší vliv na pracovní spokojenost má systém odměňování, s kterým jsou ale zaměstnanci nespokojeni. Dále lze tvrdit, že zaměstnanci jsou v organizaci spíše spokojení.
Job satisfaction
Keywords: Pracovní spokojenost; faktory pracovní spokojenosti; pracovní chování; zaměstnanci; Job satisfaction; job satisfaction factors; work behavior; employees