Zhodnocení systému řízení vybrané firmy. - Denk, Oldřich (Jihočeská univerzita, 2010)
Charakteristika: Vstup do EU přinesl i změnu podnikatelského prostředí. Aby firma byla úspěšná a konkurenceschopná, musí zhodnotit svůj stávající systém řízení a udělat opatření vedoucí ke zlepšení její konkurenceschopnosti. Cíl práce: Analýza současného stavu řízení firmy a návrh opatření, vedoucích ke zlepšení systému řízení a zvýšení konkurenceschopnosti vybraného podniku. Metodický postup: Studium odborné literatury týkající se zadané problematiky, charakteristika vybrané firmy, analýza současného stavu řízení, návrh opatření vedoucích ke zlepšení systému řízení a konkurenceschopnosti vybrané firmy.
Current state of company management and suggested steps leading to improvement of management system and increase of company’s competitiveness.
Keywords: Strategické žízení; organizační struktura; konkurenceschopnost; analýza vnějšího a vnitřního prostředí podniku; systém jakosti.; Strategic management; organizational structure; competitiveness; analysis of outer and inner company environment; quality system.