Kvalita života seniora v Nemocnici násl. péče - LDN Horažďovice, s.r.o. - Bittenglová, Ilona (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce na téma Kvalita života seniora v Nemocnici následné péče - LDN Horažďovice, s. r. o. obsahuje část teoretickou a část výzkumnou. Do teoretické části je zařazen současný stav dané problematiky, historii uvedené nemocnice až po její současnost. Dále je v této části zahrnuta historie pojmu kvality života, rozsah pojetí kvality života.
Quality of senior living in hospital of subsequent care - department of long term illnesses - in Horažďovice Ltd
Keywords: hodnocení; chronické onemocnění; kvalita života; senioři; soběstačnost; společenské vztahy; zdravotní stav; životní styl; classification; chronic disease; quality of life; senior; self-support; social relations; health state; lifestyle