Možnosti využití finančních prostředků ze strukturálních fondů na Táborsku (NUTS 4) - Pekárková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Předmětem diplomové práce je využití finančních prostředků ze strukturálních fondů na Táborsku. Strukturální fondy se rozdělují na tematické operační programy, regionální operační programy, operační program Praha a Evropská územní spolupráce. V diplomové práci jsou rozebírány první dva programy, protože jsou na Táborsku nejvíce aktuální.
Possibilities of use of finances from the structural funds in the region of Tábor (NUTS 4)
Keywords: Strukturální fondy; operační programy; územně statistické jednotky; regionální OP; tematické OP.; Structural funds; thematic operational programs; the regional operational programs.