Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Mikešová, Radka (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této bakalářské práce je specifikace stavu řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci včetně navržení nových postupů a vhodných změn. Tato práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vysvětleny důležité pojmy jako je plánování, výběr, přijímání, hodnocení, odměňování nebo ukončování pracovního poměru. Použité metody jsou pozorování, rozhovor s personální pracovnicí a dotazník pro zaměstnance. Praktická část obsahuje výsledky výzkumu, na jejichž základě jsou navrženy změny vedoucí k vylepšení řízení lidských zdrojů.
Human Resource Management in the Selected Organization
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; zaměstnanec; personální činnosti; organizace; management; human resource management; employee; personnel activities; organization